ORGANIZAČNÍ ZÁLEŽITOSTI

Vše, co je nezbytné vědět...


ORGANIZACE
Vedení klubu informuje rodiče přednostně z e-mailové adresy brnosharks@gmail.com. Na turnaje se hráči klubu hlásí prostřednictvím formuláře na našem webu v sekci AKCE - PŘIHLAŠOVÁNÍ NA TURNAJE. Trenérský team má zájem podporovat hráče klubu na většině akcích, přednostně na turnajích nejmenších dětí, postupových GPC, OP, GPB, GPA a MČR všech kategorií.


TURNAJE
Na turnaje přihlašuje hráče a hráčky klub na základě požadavku prostřednictvím formuláře v sekci AKCE - PŘIHLAŠOVÁNÍ NA TURNAJE. Otevřené turnaje jsou omezené jen věkovou kategorií. Na turnaje zaštítěté svazem s označením Grand Prix (GP), oblastní přebor (OP) a Mistrovství České republiky (MČR) už hráč musí mít zřízenou hráčskou licenci. Vyplněnou přihlášku k registraci podanou hráčem (czechbadminton.cz - ČBaS - Pravidla a předpisy - Příloha č. 1 v pátém odstavci - "Přihláška k registraci podaná hráčem") zasílejte na brnosharks@gmail.com. O zbytek se postaráme. Na turnajích hráči startují v klubovém oblečení a přebírají v něm i veškerá ocenění.


MATERIÁLNÍ VYBAVENÍ

Klub hradí závodním hráčům licenci u Českého badmintonového svazu, podporuje výrobu klubových dresů a dodává péřové míče na tréninky závodních skupin. Neturnajové přípravky trénují primárně s plastovými míčky nebo s tréninkovými péřovými míči. Trenéři v přípravě využívají i další tréninkové pomůcky. V případě, že hráč nebo hráčka klubu postoupí na celorepublikový turnaj GPB, GPA a MČR, tak dostane proplacené startovné a péřové míče jako podporu. Oddíl zajišťuje péřové míče také na jednodenní campy, letní soustředění a předsezónní rozehrávku. Veškeré další nadstardardní materiální zabezpečení se odvíjí od sponzorských darů a dotací. Obdržené dotace klub využívá na úhradu nadstandardní tréninkové přípravy, klubového oblečení, nákup tréninkových pomůcek a na podporu vybraného mezinárodního turnaje. Pokud víte o potencionálním sponzorovi, prosím kontaktujte Tomáše Vovse (voves.tom@gmail.com nebo na brnosharks@gmail.com). Pokud máte zájem nakoupit míče nebo jiné sportovní vybavení od specializované badmintonové firmy Oliver, kontaktujte nás na brnosharks@gmail.com. Pokud potřebujete poradit s nákupem sportovního vybavení, obraťte se přímo na Tomáše Vovse (voves.tom@gmail.com).


DOPLŇKOVÉ AKTIVITY

Kromě pravidelné badmintonové přípravy, jednodenních campů a letních soustředění organizujeme řadu doplňkových akcí, které slouží jako zpestření sportovní přípravy závodních hráčů, ale také zdravě formuje skupinu a vytváří dobrou partu přátel. Některé aktivity se stávají tradicí, ale stále přicházíme i s novými nápady.